Miss Over The Moon

Hoi! Wat leuk dat je komt kennis maken.  Ik ben Miss Over The Moon. Geboren als dochter van Johan Koehler, kweker van de OTM Orchids.

Ik vind het heerlijk om in mijn vrije tijd mezelf te verwennen met wat kleur en nieuw groen in huis. Of om de boel even lekker om te gooien en te restylen. Van nature ben ik alleen niet gezegend met groene vingers, dus meestal bleef ik hangen bij een bosje bloemen. Totdat ik eens creatief aan de slag ging met de multiflora’s uit het assortiment van mijn eigen pa!

De orchideeën uit bijvoorbeeld de “Unplugged” serie ogen als een bos bloemen! Deze staan echter niet alleen langer te bloeien, ook qua verzorging viel het me reuze mee.  Ik vergeet nooit dat moment waarop ik mijn eerste orchidee zelf weer opnieuw in bloei kreeg!

Ik voel me inmiddels verwend met het uitgebreide aanbod  en de veelzijdigheid van orchideëen. Voor mij vormen ze een ideale basis in huis. Ik mix & match ze met andere kamerplanten en/of met elkaar. Dan mix ik gewoon verschillende soorten uit verschillende lijnen met elkaar waardoor je een kleurrijk, luxe en tegelijkertijd speels geheel krijgt!

Nou, volgens mij is het nu wel duidelijk hoe ik aan mijn naam kom, Miss Over The Moon?! Ik ben inmiddels zelf net zo enthousiast als mijn vader geraakt over deze plant en ik deel mijn over the moon momenten graag met jou!

Liefs,

Miss Over The Moon 😉